Певицата се омъжи тайно за Саймън Конеки преди три години
Певицата Адел се раздели със съпруга си Саймън Конеки. Новината беше съобщена от представители на британската изпълнителка. Адел, която е горда притежателка на 15 награди "Грами", е един от най-успешните британски поп изпълнители. С продажби, надхвърлящи над 100 милиона записа, родената в Северен Лондон звезда е един от най-продаваните музикални изпълнители в света.
 
В изявление на звездата се посочва, че въпреки раздялата, „двамата ще си поделят грижите за сина им и ще останат любящи родители“. Двамата съпрузи помолиха медиите да зачетат правото им на личен живот и посочиха, че повече няма да коментират раздялата си публично.

"Адел и нейният съпруг се разведоха", се казва в изявление на говорителите на Адел Бени Тарантини и Карл Фиш, цитирани от АФП. "Те са решени да отглеждат сина си заедно с любов. Както винаги, те искат уединение. Няма да има повече коментари", уточниха те.
 
Адел роди сина си Анджело през 2012 г. 30-годишната певица се омъжи тайно за Саймън Конеки през 2016 г., след продължила пет години връзка. Двамата за първи път обявиха брака си публично по време на церемонията по връчването на наградите „Грами“ през 2017 г., когато певицата благодари на „съпруга“ си при получаването на грамофончето.
 
2016-а: Сгодена ли е Адел?

Родената в Лондон звезда се изкачи до челните места в класациите с албумите си "19", "21" и "25". Дебютният, който беше издаден през 2008 г., се превърна в хит със синглите Chasing Pavements и Hometown Glory, които достигнаха върха в британските чартове. След дебюта си тя спечели огромно признание и награди, а следващият й албум "21" стана номер 1 в класациите на 30 държави, включително Великобритания и САЩ.

Третият албум на звездата "25" се продаде в рекордните 800 000 копия само през първата седмица от пускането си на пазара и стана най-продаваният албум за 2015 г.
 
През март Адел беше забелязана да влиза в звукозаписно студио в Ню Йорк, което предизвика спекулации за очакван нов албум.
БГНЕС