/ Guliver/Getty Images
Принц Уилям и херцогиня Кейт тайно заснеха серия от британското шоу The Great British Bake Off, което преди време имаше и български вариант - "Bake Off: Най-сладкото състезание".

Предаването ще бъде излъчено на 16 декември, понеделник, в 20:30 часа местно време.

Най-красивите есенни визии на Кейт Мидълтън (ВИДЕО/СНИМКИ)

"Каним ви да се присъедините към херцога и херцогинята на Кеймбридж и Мери Бери, които организират празничен пир, за да благодарят на онези, които прекарват своята Коледа в помощ на другите“, написаха в официалната страница на двореца Кенсигтън. 

Мери Бери е съдия в кулинарното предаване. Тя има богата биография, свързана с кулинарията. Автор е на над 75 готварски книги. 
В специалната серия обаче готвенето ще бъде малко. Акцентът пада върху херцогиня Кейт и примерът, който дава с отглеждането на следващото поколение, което да расте здраво и щастливо.
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж организират коледно парти, с което да изкажат благодарност и да засвидетелстват признание на доброволците от благотворителни организации, които ще работят неуморно по Коледа. 

Десислава Радева закачи българската шевица на елхата на „Даунинг стрийт“ (СНИМКИ)

The Great British Bake Off представлява състезание по печене. Любители хлебари се състезават един срещу друг в няколко кръга, опитвайки се да впечатлят съдиите с уменията си. То се излъчва по BBC One.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук