Херцогинята на Кеймбридж има невероятен усет към модата и се облича стилно през всеки сезон, но според мнозина експерти от британските медии през есенния период от септември до декември тя показва най-доброто от себе си, като ненадминат експерт в кралската мода.

Независимо дали сезоните се сменят от лято към есен или от есен към зима, Кейт има перфектното облекло за всеки ден и повод, независимо от времето. Тя не се страхува да смесва текстури, да вкарва летни модели през есента или да прави съчетания с по-ярки цветове през есенните месеци. По този начин модната линия на Кейт разчупва клишетата и предлага нови нетипични решения. Вижте някои от най-добрите и есенни визии на Кейт Мидълтън в канала "Royal News" във vbox7:

За първия учебен ден на принцеса Шарлот херцогинята на Кеймбридж избра прекрасна розова флорална рокля с черен колан, подчертаващ талията.

Херцогинята зашемети всички, появявайки се с тази флорална рокля на Емилия Уикстед на фестивала "Назад към природата".

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Кейт  съчета блуза на черно-бели точки с черни панталони с широки крачоли по време на събитие в Sunshine House в Лондон.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Херцогинята се появи със зашеметяващо синьо палто на Александър Маккуин за церемонията по именуването полярен изследователски кораб в Биркенхед.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Кейт се появи на среща с принц Шах Карим Ал Хусейни в Лондон, с тъмнозелена рокля на ARoss Girl x Soler, като допълни визията си с двойка обеци на пакистанския дизайнер Zeen.

За посещението си в Националния исторически музей Мидълтън носеше пуловер в цвят бордо в съчетание с маслиново зелени панталони с широки крачоли.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

На събитие на благотворителната организация NET Кейт носеше великолепна кралско синя рокля на Емилия Уикстед.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Херцогинята се появи на благотворително събитие на Кралската фондация и Heads с панталони бордо от Joseph, сив кариран блейзър от базираната в Торонто модна къща Smythe и черни велурени обувки на токчета Gianvito Rossi. Към тази визия тя бе подбрала изискан черен колан, обеци Empress и колие от Mappin & Webb.

Кейт Мидълтън избра този ефектен пурпурен костюм с плисирана пола на Оскар де ла Рента, за отварянето на нов детски хоспис в Норфолк.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Една от последните и есенни появи бе с тази зашеметяваща черна дантелена рокля от Александър Маккуин, която съчета с чифт изящни обеци от Erdem.

Кейт Мидълтън и Уилям
Gulliver/Getty Images

И още:

Есенното настроение завладя гардероба на Кейт (СНИМКИ)


Уроци по стил от ослепителната Кейт (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън е невероятно секси в рокля на Erdem (СНИМКИ)

Две визии с една рокля: Прелестната Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Най-скъпите тоалети на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Ослепителните рокли на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)