Флоралните мотиви не са само за пролетта. Това беше септемврийското послание на херцогинята на Кеймбридж, която се появи с нова рокля на събитие на Кралското градинарско дружество. Поводът бе откриването на нова зелена детска площадка в парка на Кралското градинарско дружество в Уизли, по време на фестивала „Назад към природата“. Каналът "Royal News" във vbox7 разказва:

Кейт, която е на 37 години и е майка на три деца, вече има почти сигурна модна формула за подобен род събития – рокля с цветни мотиви, елегантни еспадрили, деликатни обеци и минималистичен грим.

Красивата рокля с която Кейт се открояваше сред тълпата, е сред най-новите и модни придобивки. Тя струва 1530 евро и от модната линия на един от любимите и дизайнери - Емилия Уикстед.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

След като Кейт се появи с тази рокля на обществено събитие, този модел бе почти напълно разпродаден на повечето модни сайтове. Това означава само едно -  херцогинята на Кеймбридж, която е известна с уникалния си моден усет, все още има силно влияние върху модните тенденции в кралството. Това е така наречения „Кейт ефект“ –  щом херцогинята на Кеймбридж го носи, значи е модно и хубаво.

Новата детска площадка с цветна градина, която Кейт откри, е пространство, където семействата могат да играят, да се забавляват и да релаксират в естествена и вълнуваща среда.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Идеята е това място да запали в децата любовта към природата и отглеждането на растения. Херцогинята засади кедрово дърво, за да отбележи създаването на новата градина.

И още:

Ослепителните рокли на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Най-скъпите тоалети на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Какъв беше стилът на Кейт Мидълтън преди да стане херцогиня (СНИМКИ)

Зелената рокля на Кейт, за която всички говорят (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук