Господин Сантини се надява да влезе в Книгата на рекордите на Гинес за човек, притежаващ най-голям брой инквизиционни инструменти.
Господин Сантини се надява да влезе в Книгата на рекордите на Гинес за човек, притежаващ най-голям брой инквизиционни инструменти. / Thinkstock/Getty Images
Канадецът Стив Сантини редовно изпробва върху себе си колекцията от 220 старинни инквизиционни инструмента, като се самоизмъчва, пише в. "Метро".

В нея са включени камшици, легла с пирони, преса за пръсти и други средства за мъчения. Кантини наскоро сложил пръста си в пресата за пръсти и без да иска го счупил, като изпитал неистова болка. Това било едно от предупрежденията много да внимава, когато използва някои от уникатите в колекцията си. В нея били включени и няколко гилотини.

Хората, които са най-склонни към екстремен секс и садо-мазо

Най-болезненият инструмент безспорно бил трошачът на пищялки. Това е винтов механизъм, който бавно троши костите на пищяла. "Пробвах само половин навъртване и това ми докара нечовешка болка и тръпки по гърба!", доверява колекционерът. Разполагал с три различни модела на трошача.

Каква е връзката между игрите с жестокости и секса?

Интересното в случая е, че Сантини не обичал инструментите от колекцията си, въпреки че отделял много грижи за тях. "Мисля че тези машинки са отблъскващи, но ги събирам, защото съм обсебен от темата за инквизиторите и техните жертви!"

Господин Сантини се надява да влезе в Книгата на рекордите на Гинес за човек, притежаващ най-голям брой инквизиционни инструменти.
БТА