Херцогиня Камила
Херцогиня Камила / Gulliver/Getty Images
Съпругата на принц Чарлз херцогиня Камила показа още един свой талант поигра тенис на маса. В качеството си на почетен командир тя посети станция Халтън на Кралските военновъздушни сили (RAF Halton), които отбелязват своята сто годишнина.
 
RAF Halton е една от най-големите бази на Кралските военновъздушни сили в Обединеното кралство, разположена близо до село Халтън в Бъкингамшир. Обектът се използва от Първата световна война.

Херцогиня Камила
Gulliver/Getty Images


Херцогинята на Корнуол обиколи цялата база. Едно от местата, на които се спря, беше масата за тенис. И докато играеше, камерите уловиха забавните физиономии, които правеше в опитите си да се концентрира върху топчето.

Херцогиня Камила
Gulliver/Getty Images

Кралските военновъздушни сили са военновъздушните сили на Великобритания и са част от британските въоръжени сили, които от своя страна са най-старите самостоятелни ВВС в света – формирани са на 1 април 1918 г. и имат важна роля в хода на военната история на страната.

Намигването на херцогиня Камила, което обиколи интернет (ВИДЕО)
 
Херцогиня Камила, на фона на двете си снахи Кейт и Меган, попада по-рядко в световното внимание. Но има своите забавни страни и прояви, заради които британците я обичат. Подобен случай, в който си спечели симпатиите на всички, беше многозначителното й намигване по време на визитата на американското президентско семейство Тръмп във Великобритания.
 

Херцогинята имаше нелеката задача да се хареса на британците след шумния развод на Чалрз и тяхната любимка Даяна. Всъщност по закон тя носи титлата принцеса на Уелс, но използва една от другите си титли – херцогиня на Корнуол, тъй като официално титлата принцеса на Уелс се свързва с Даяна Спенсър. Администрацията в Кларънс Хаус работи усърдно върху обществения имидж на Камила и тя постепенно се превърна в част от кралския живот.

Днес, подкрепяйки принца на Уелс при неговите официални задължения, както и провеждайки свои такива, тя няма проблем с обществените настроения.

И още:

Принц Чарлз и Камила - една любовна история с щастлив край (ВИДЕО)


Срамните моменти от живота на кралското семейство (ВИДЕО)

Камила печели доверие лека-полека: Съпругата на принц Чарлз на 70 (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук