Доналд Тръмп, принц Чарлс и херцогиня Камила позират за снимка. След това Камила направи своето многозначително намигване
Доналд Тръмп, принц Чарлс и херцогиня Камила позират за снимка. След това Камила направи своето многозначително намигване / Gulliver/Getty Images
Видео с херцогинята на Корнуол Камила обиколи интернет, съпроводено с шеги и закачки. Причината е намигване на херцогинята по време на посещението на американския президент Доналд Тръмп в Англия, което камерите уловиха.
 
В широко разпространеното видео 71-годишната Камила тръгва след принц Чарлз, президентa Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп. Преди това четиримата се подреждат за снимка по време на чая в понеделник в резиденция „Кларънс Хаус”.

Три дни и пет тоалета: Лондон се влюби в Мелания Тръмп (СНИМКИ)
По-рано през деня, на фона на протести, семейство Тръмп пристигна в Лондон за четиридневна европейска визита, която започна във Великобритания. Те отпътуваха за Ирландия в сряда, а в четвъртък – за Франция.
 
От People научили, че Камила намигнала на някого от персонала. След снимката четиримата пиха чай. 72-годишният президент Тръмп изразил неколкократно скептицизъм относно причинените от човека климатични промени, отбелязва изданието.

Червената рокля на Мелания, за която всички говорят (ГАЛЕРИЯ)
 

Намигването на Камила е може би най-доброто нещо за това посещение досега”, коментира потребител, споделяйки GIPH от този момент.
 
„Вашингтон пост” пък се пита „Дали тя не ни издаваше тайна? Или шега? Или ни предупреждава за неприличие? Някои предположиха, че е копнеж да избяга от дръзките си американски гости”.

Мелания и Кейт грабнаха вниманието на бала при кралицата (СНИМКИ)
Държавното посещение на президента бе планирано да съвпадне с отбелязването на 75-та годишнина от Десанта в Нормандия. Тръмп е смятан за разединяваща фигура във Великобритания. Медиите припомнят и че визитата на американския президент е започнала с обида към кмета на Лондон Садик Хан.
 
Малко преди да кацне на летище "Станстед" в Лондон, в "Туитър" Тръмп обвини Хан (първият кмет на Лондон мюсюлманин), че "по глупав начин прояви отвратително отношение към пристигащия на посещение президент на САЩ, най-важния съюзник на Обединеното кралство. Той е пълен неудачник, който трябва да се съсредоточи върху престъпността в Лондон, а не върху мен. Много ми прилича на нашия твърде глупав и некомпетентен кмет (на Ню Йорк) – Бил Де Блазио, който е ужасен в работата, само дето е два пъти по-нисък”.

Мелания Тръмп: Елегантна и впечатляваща в бяло (СНИМКИ)

И още:

Камила печели доверие лека-полека: Съпругата на принц Чарлз на 70 (СНИМКИ)

Животът на кралските особи – принц Чарлз и Камила

Срамните моменти от живота на кралското семейство (ВИДЕО)

Най-скандалните кралски сватби (ВИДЕО/СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук