Всеки се ражда с късмет, но въпросът е какъв е той. Защо едни хора живеят щастливо и успяват във всичко, а други все се провалят? Защо едни работят с удоволствие и се издигат, а други остават хванати в капана на работа, която не могат да понасят?
 
Късметът и датата на раждане са неразривно свързани. Какъв е вашият късмет според зодията ви, вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Категорична късметлийка, особено в кариерата. Представителите на знака се възползват максимално от даровете на съдбата и това им помага да са по-успешни в професионален план.

Твоето съдбовно число според месеца на раждане (ВИДЕО)

Телец

Тази зодия е родена с безграничен късмет. Ще го запази завинаги, ако не е прекалено алчна и дребнава.

щастие
iStock/Getty Images

Близнаци

Едни от най-щастливите знаци в зодиака. Те винаги са на точното време и точното място, а животът им е белязан от непрестанно благоденствие.

Рак

Това е зодиакален знак, който получава подаръци от съдбата, но за да ги привлече по-лесно в живота си, трябва да се довери по-смело на интуицията си.

Лъв

Късметът е винаги на тяхна страна, но само когато става въпрос за неща, свързани с изграждането им като личности и професионалисти.

Дева

Съдбата често се усмихва на този зодиакален знак само ако той се труди упорито и не разчита някой друг да му върши задачите.

щастие
iStock/Getty Images


Везни

Този знак дължи успехите си единствено на своя нюх и усет какво е правилно да направи и какво не бива да допуска никога да се случва в житейския му и професионален път.

Скорпион

Късметът на представителките на този знак се появява само когато те истински се нуждаят от него, в трудни и драматични ситуации той им помага да преодолеят по-лесно проблемите.

Зодиите, за които 2020 година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Стрелец

Късмет имат жените от тази зодия, които са дейни, активни и целенасочени, тези, които никога не оставят ангажиментите си недовършени и винаги стигат докрай в желанията си.

Козирог

Тази зодия разчита предимно на себе си, затова пък късметът работи упорито в тяхна полза. Така успехите им са още по-големи и удовлетворяващи.

Водолей

Това е зодия, която знае как да привлича късмета на своя страна. Водолеите вярват в чудесата на Вселената и те им се сбъдват – по най-добрия начин за тях.

късмет
iStock/Getty Images

Риби

Жените от този знак искат късмета да им помага повече, отколкото те сами са готови да вложат като енергия в успехите си. Затова трябва да открият баланса, така че съдбата да работи заедно със самите тях.