2020 година наближава и сега е времето за планове, свързани с живота ни през следващата година - нова работа, следваща стъпка в образованието или прерастване на връзката в брак. Очакваме с вълнение да видим какво ще се случи през новата година. И докато за едни тя няма да е особено щедра, то за други ще е повече от успешна и щастлива.

Каналът "Видео хороскоп" във vbox7 показва зодиакалните знаци, за които 2020 година ще бъде особено добра. Те ще се радват на великодушието на Вселената към тях.

Риби

Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата следваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-сетне ще открият своята съдбовна половинка.

Да, това няма да се случи много лесно, но след много трудности и предателства ще открият човека, който ще ги накара да забравят за несгодите си. За обвързаните Риби годината също ще е важна, защото ще скрепят отношенията си и ще увеличат своето семейство с поне още един член.

любов
iStock/Getty Images

Телец

Тази година ще осъществите приключение, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота.

Ще скочите в неизвестното с голямо вълнение и ще се пренесете на място, което сте виждали досега само в своите най-красиви сънища. Ще поемете много рискове, но и ще изживеете неповторими емоции, с каквито малко хора могат да се похвалят. За вас 2020 година ще е повече от вълшебна.

Каква ще бъде годината на Металния плъх според китайския хороскоп? (ВИДЕО)

Козирог

Дори и тези от вас, които са загубили вяра в своя късмет, през 2020 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот. Точно когато са загърбили всякаква надежда и са потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Козирозите ще прегърнат една своя мечта и животът им ще се изпълни със смисъл.

работа
iStock/Getty Images

И още:

Твоето съдбовно число според месеца на раждане (ВИДЕО)

Ако сте родени на една от тези дати, мисията ви в живота е много специална (ВИДЕО)

Трите зодии, които са галеници на съдбата (ВИДЕО)
Edna.bg