Годжи изуми с танцови умения
Годжи изуми с танцови умения / bTV

Утре вечер в Dancing Stars предстоят вторите елиминации. Преди те да станат факт Кристина Димитрова официално ще преотстъпи мястото си на новата звезда, която ще танцува в шоуто и ще бъде изненада за зрителите. Двойките с най-нисък резултат от оценката на журито и зрителските гласове ще се борят за оставане на дансинга. Ден преди елиминациите според онлайн вота на сайта на предаването първите две места в класирането на потребителите са твърдо заети от Краси Радков и Графа.

Междувременно преди ден звездите и техните партньори се събраха в столичен клуб, където се отдадоха на танци и песни. Етиен Леви се превърна в душата на компанията със свои изпълнения на песни и хореографии. Как се веселиха танцуващите звезди, зрителите ще могат да видят в предаването.

Утре вечер в шоуто своя интерпретация на първата танцувална задача ще представят и победителите от онлайн конкурса на www.dancingstars.btv.bg "Аз танцувам" Диана Енчева и Борис Даскалов.

В неделя извънредно от 21.00 часа (заради предпоследния кръг от Формула 1 в Бразилия) по bTV 11-те двойки ще представят танците си в третия кръг от надпреварата. Звездите ще трябва да се справят с ориенталски танци, а зрителите за първи път ще видят изпълнението на Павлина Вълчева и Георги Милчев - Годжи. Според Павлина Годжи се справя изключително бързо с танците, като подчерта неговото уникално чувство за ритъм. Русокосата хубавица сподели още, че звездата от "Ку Ку Бенд" подхождал изключително сериозно към участието си. След като танцът им бил готов, хореографката на двойката била шокирана от постигнатите бързи резултати от Годжи.