Теа Минкова е годеницата на талантливия актьор и медик Наум Шопов - младши. Пред NOVA тя разказа за любовта на живота си и сподели подробности за предложението за брак и предстоящата сватба със звездата от хитовия сериал "Откраднат живот".
 
"Гордея се с него и с всичко, което прави. Той ме мотивира ежедневно и без него нямаше да правя нещата, които правя - уча две магистратури и се занимавам с фирмата, която направихме с Наум, Даниел Петканов и съпругата му Александра", сподели Теа.
 
Познават се от училище и там пламва за първи път любовта.
 
„Бяхме 11 години в едно училище. Аз съм по-голяма от него с една година. Първата ни среща беше много сладка. Пет минути разговор, той пусна няколко шеги, аз се разсмях и през целия ден аз си казвах: Този Наум е много готин. Сестра ми каза, че съм луда и това е Наум от училище, който си го познаваме. Но аз бях много впечатлена. На следващия ден той ми писа и така започнахме денонощно писане. Чак след месец се видяхме и оттогава сме неразделни“, разказа Теа.

Наум Шопов-младши се сгоди за дългогодишната си приятелка (ВИДЕО)
 
Тя разкри и на какво най-често се гневи на любимия си мъж:
 

„Случва се и да се караме, защото Наум понякога е много избухлив и аз се опитвам да го обера, при което става скандал аз защо се опитвам да го обирам. Той се ядосва на много неща - например на селянина, който си хвърля цигарата от колата. Отива, чука му на прозореца, казва му, че нещо си е изпуснал и му я връща в колата. Такъв тип е. А аз стоя до него и го карам да престане“, сподели Теа, но допълни, че никога не са стигали до това да се разделят.
 
„Ние винаги си изговаряме нещата и така сме свикнали, че когато имаме проблем, казваме си го и бързо отминава“, допълни тя.
 
Теа разказа, че най-трудно е било, когато се нанесли в настоящето си жилище.
 
„Тогава просто битовизмът ни завъртя. Защото преди това бяхме така - 5 дни живеем с неговите родители у тях, 5 дни живеем у нас. Имаше динамика. В един момент обаче се прибрахме вкъщи, завъртя се колелото, всяка вечер едно и също и започнаха битови проблеми... Но все пак преборихме и тях“, каза тя.

„Откраднат живот“ ще изненада феновете си с нов сезон и нова болница
 
Теа сподели, че в началото популярността на Наум я натоварвала.
 
„Ние бяхме седнали и хапваме в едно заведение и започнаха да ни снимат негови фенчета, че ядем пица, а уж спортуваме. Тогава се почувствах много зле и си казах: Това дали ще свърши някога?! Пък то с времето стана по-сериозно, но на мен спря да ми пука. В началото го ревнувах и по-скоро, защото видях такъв ентусиазъм в него за снимки, а преди това този ентусиазъм беше за това какво правим ние заедно. В началото бях досадна приятелка, но след това се усетих и премина и това“, каза Теа.

Двамата влюбени планират сватба лятото. „Ще бъде съвсем неангажиращо, в тесен кръг, без много помпозност и най-вече без медии“, допълни тя.
 
Още за отношенията им, любовта и бъдещата сватба, вижте във видеото!
nova.bg