/ NOVA
„Любовта лекува“ ще е името на новия седми сезон на хитовата българска продукция на NOVA
Силата на любовта ще бъде двигател в отношенията между лекарите в седми сезон на „Откраднат живот“. Екипът на продукцията вече подготвя нов сезон, а снимките ще се пренесат на различна локация, която ще предложи нови предизвикателства за любимите герои.

След шест запомнящи се сезона, 295 епизода с участието на най-големите имена от българското кино и театрална сцена, сериалът ще постави ново начало за професионалния живот на героите.

„На финала на сезона Ина Фотева предложи на лекарския екип да я последва в нова болница. Тя ще осигури не само нови помещения за специалистите, но и ще даде възможност героите да рестартират своя живот. Кой от лекарите е готов да направи тази крачка – зрителите ще разберат скоро“, коментира екипът на продукцията. Най-успешният български медицински сериал ще продължи традицията с вълнуващ сюжет, впечатляващ актьорски каст и интригуващи медицински казуси.

През пролетта на 2019-а седми сезон ще се появи под мотото „Любовта лекува“, което ще се превърне в лайтмотив на продължението на вълнуващата история в ефира на NOVA. Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.