В ново амплоа и в нов телевизионен формат дебютира Паулина Горанов. Блондинката е финалист от третия сезон на "Игри на волята: България".

Журито на „Звездите в нас“ за първи път с единодушно решение

Феновете на Паулина знаят, че тя отдавна се занимава с музика и има доста добри певчески заложби. Сега за пръв път обаче тя излиза с този си талант пред зрителите на малкия екран. В неделя вечер я видяхме в амплоато на Лейди Гага, която красавицата се оказа, умее да имитира доста успешно.

 
 
Паулина участва в "Звездите в нас", където бе в "Отбор Лейди Гага" с още две дами - Албена и Венелина.

Триото изпълни хита "Bad Romance". "Тя е изключителен артист и изключителен глас, има присъствие, което не притежават много световни певци", коментира блондинката по адрес на Гага.

 

Журито на музикалното риалити остана очаровано от представянето на трите момичета и допусна отбора им по-нататък в състезанието.

Появата на Паулина на малкия екран предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Но, бронзовата медалиста от "Игри на волята" отдавна е свикнала да не обръща внимание на хейта. Тя многократно е споделяла, че след излизането от състезателното риалити е имала трудни моменти, получавайки "брутални лични съобщения".

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка



Поли изглежда е близка с участниците в настоящото издание на Игрите. Блондинката сподели в профила си в Instagram стори в компанията на Валери, Мани, Касим, Веселина, Генчо и останалите в нощен клуб, в който всички се забавляваха щуро.

Освен, че умее да влиза в кожата на световни изпълнители, Паулина има доста изящен глас и собствена музикална кариера. RnB изпълнението й с Марсо "Искам те" е едно доста чувствено парче с близо 600 хил. гледания в YouTube. Oще по-успешна е песента им "Дяволът", която надминава 2 млн. в музикалната мрежа.
 

Иначе какво трябва да знаете за Паулина, ако не сте следили изявите й на малкия екран миналата година?

Родена е в Полша в семейството на баща българин и майка полякиня. Говори 7 езика. С музика чаровната блондинка се занимава от дете.

През 2017 г. се мести за постоянно в България, където живее до днес.