В последните години, което и популярно лице в България да стане родител, това веднага бива оповестявано от него, а до дни се появяват и първите снимки на звездния наследник.

Не е такава ситуацията с Тото от СкандаУ, който стана баща на момченце, но новината беше добре опазена. Защо Тото е решил да държи сина си далеч от медийното внимание? Заради енергията. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мама и тати.

A post shared by Yonislav Yotov (@yonislavyotov) on


Пред Star Reporter изпълнителят сподели, че винаги е вярвал в енергията. А когато на бял свят се появи човек, неговата енергия е чиста. Тото си е дал сметка, че ако каже, че има дете, много хора ще се зарадват, но все ще има 10 човека, които няма да се зарадват и така ще бъде опетнена енергията на сина му.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yonislav Yotov (@yonislavyotov) on


От друга страна пък Тото си дал сметка, че славата е като девствеността. "Един път и край". Затова му се ще синът му сам да прецени дали иска да бъде известен или не. Тото като баща е категоричен, че ще му даде различни гледни точки, но няма да се меси в изборите му.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛💙💛💙💛

A post shared by Kristin Petrinska (@krpetrinska) on


Изпълнителят е категоричен, че бащинството не го е променило. Единствено му се променили ангажиментите, но и преди се е грижил за човек, и преди е обичал човек.