Попидолът Ерос Рамацоти поднесе качествена италианска романтика по време на концерта си снощи в зала "Арена Армеец" в София. Изпълнителят на едни от най-нежните любовни песни се появи на сцената точно в 20.00 ч. в перфектна форма. Веднага поздрави публиката, хиляди гласове запяха в едно и шоуто продължи така с много заряд и настроение два часа.

Рамацоти гостува у нас в рамките на световното си турне, което промотира последния му албум "Perfetto". Прозвучаха както песни от него, така и някои от най-големите хитове на певеца, включително дуетните изпълнения "Piu che pou" и "I belong to you". Един от запомнящите се моменти на вечерта беше по време на песента "Tra vent'anni", която Рамацоти изпълни сам на сцената, свирейки на пиано. На други песни се включваше с китара, на моменти импровизираше, но след всяко изпълнение не пропускаше да каже на български "Благодаря", пише БТА.

Мултимедия на голям екран, светлинни ефекти и ефирни завеси, които непрекъснато се движеха, допълваха ритъма на шоуто. С невероятен, безупречен и много силен глас, Ерос Рамацоти неуморно поднасяше песен след песен своето италианско обаяние. Не пропусна да слезе и сред публиката най-отпред, снима се с почитателки и дари с целувка едно малко момиченце.

За финал беше избрал песента "Musica e", скри се от сцената, но бързо се върна за "Fuoco Nel Fuoco" и едно дълго сбогуване с "Piu Bella Cosa", която завършва с думите "grazie di esistere" - "благодаря ти, че съществуваш".

Източник на видеото: Vesti.bg