Джиджи Хадид е един от най-красивите модели в света. Точно заради това тя често е избирана да бъде лицето на една или друга  рекламна кампания на различни марки. 

Има хората смятат, че нейната красота не е естествена, че Джиджи си е правила корекции по лицето. Тя обаче бързо опроверга тези слухове и заяви съвсем ясно мнението си по темата. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 
По време на онлайн среща с гримьор тя говори открито за пластичните операции, грижата за кожата и как лицето ѝ се променя по време на бременността.

Супермоделът очаква първото си дете от Зейн Малик. Бебето трябва да се появи през есента, пише Evening Standard.

„Хората мислят, че си слагам филъри и затова лицето ми изглежда кръгло. Винаги съм имала бузи и особено сега, когато съм бременна“, казва Хадид.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to March, sendin off our @voguemagazine Postcard from Home 💌

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Красавицата допълва, че не вижда голяма промяна в себе си, въпреки че вече е в шестия месец. Някои потребители обвиняват Джиджи, че е използвала инжекции с ботокс.

Звездата опроверга твърденията, казвайки:

„Винаги си мисля, че нещо ще се обърка. Мисля, че хората прибързват с неща, които остават по лицето им завинаги“. Джиджи Хадид обожава да я гримират. Гримът за нея е инструмент, който се използва за подобряване и подчертаване на красивото в едно лице.

Джиджи допълва, че се е научила да обича себе си и да се приема такава, каквато е.