Джиджи Хадид
Джиджи Хадид / Gulliver/Getty Images
Супермоделът Джиджи Хадид се сблъска с натрапница на модното изложение в Париж, след като жена се появи без проверка на подиума с моделите за големия финал.

Най-доброто от седмицата на модата в Париж (СНИМКИ) Жената се спусна от мястото си и се присъедини към моделите, докато те правеха последната си обиколка. Дръзката жена бе облечена от глава до пети в черно-бял костюм и шапка, наподобяващи Шанел. Гардовете осъзнали, че жената се е присъединила към моделите, когато вече било късно за намеса. Тя давала всичко от себе си, вървейки по подиума като супермодел. Хадид, която участва в шоуто със сестра си Бела, се изправи сама срещу натрапницата. Джиджи прегради пътя на неканената моделка, преди видимо раздразнена да я ескортира извън сцената.
 
Не можах да спра да се смея, защото нещастните охранители не можаха да я забележат кога се промъкна“, каза модната редакторка от „Ню Йорк таймс“ Елизабет Патън, която беше на първия ред.

Моделите на „Ив Сен Лоран” огрени в светлини на фона на Айфеловата кула (СНИМКИ) Мари Бенолиел, френски комик и много активна в YouTube, известна като Мари С'Инфилтре (Промъкващата се Мари), по-късно потърси популярност за разигралото се на подиума.
 
От Шанел казаха за АФП, че жената напълно ги е изненадала с действията си, но че „това не е първият път, когато тя прави това“. Същата жена се натрапила и на шоу в Париж на марката бельо Etam миналата седмица. Бенолиел като че ли потвърждава това, публикувайки "Мария С'Инфилтре отново в акция" в Инстаграм. "Няма да правим драма от това", добави говорител на Шанел. За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС