/ Gulliver/Getty Images
Джиджи Хадид очаква първото си дете от гаджето си Зейн Малик. 25-годишната манекенка съобщи, че е бременна в 20-та седмица с първото си дете от бившата звезда от „One Direction“ Зейн, съобщава Ти Ем Зи.
 
Изданието твърди, че „семейни източници“ са потвърдили бременността и че „и двете им семейства са много развълнувани“ от новините.

Джиджи Хадид мечтае за семейство

По-рано Джиджи намекна за възможността да създаде семейство със Зейн, тъй като „очаква с нетърпение бъдещето си след кариерата на модел“.

Тя каза: "Обичам творческата страна на модата, тя е толкова удовлетворяваща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива, имам голям късмет, че съм около тях. Но кой знае? Може би ще се занимавам с готвене на пълен работен ден!''

Джиджи Хадид отпразнува 25-тия си рожден ден в прегръдките на близките си (СНИМКИ)

Очаква се двойката да отгледа детето си далеч от сегашния апартамент на Джиджи в Ню Йорк, тъй като призна, че се радва да се измъкне от суматохата на градския живот.
 
Джиджи - която е собственик на ферма извън града - добави: „Голяма част от времето прекарвам с приятели и семейството си във фермата, но има много дни, в които съм там сама със себе си, седя в малката си къщичка в тишина и просто правя малки неща за себе си. Мисля, че това също ми дава енергия и любов към това, което правя. Презарежда батериите ми.''

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС