/ Guliver/Getty Images
Обирджии отмъкнали бижута, дрехи, пари и слънчеви очила на модела Джиджи Хадид на остров Миконос. Тя и сестрите й незабавно напуснали Гърция след случилото се, съобщи Контактмюзик.
24-годишният модел наскоро бил във ваканция в Гърция заедно със сестрите си Бела, Алана и Мариел Хадид. В тяхно отсъствие в наетата под наем от тях къща е било влизано с взлом и били откраднати много техни вещи.

Източници заявиха пред сайта за знаменитости TMZ.com, че крадците задигнали лични вещи, включително дрехи и бижута, и макар че момичетата съобщили за обира в полицията, виновниците не са открити.
Близък до обкръжението на Джиджи Хадид източник поясни, че момичетата подозират, че обирът е "вътрешна работа", защото персоналът имал достъп до къщата.

Джиджи Хадид и Зейн Малик отново са разделени

Кражбата накарала сестрите Хадид да прекъснат ваканцията си и да се върнат колкото е възможно по-бързо с чартърен полет у дома.

5 холивудски звезди, които са родени със сребърна лъжичка в уста (ВИДЕО)

"Благодарение на Господ никой не е пострадал - каза баща им Мохамед пред TMZ.com. - Откраднати са само лични вещи. Обрани са единствено Бела и Джиджи."

Джиджи Хадид се е зарекла, че никога повече няма да се върне в Гърция.
БТА