Те са богати, успешни и никога не им се е налагало да се тревожат за пари. Били са обезпечени от семействата си, а богатството и лукса са им били поднесени наготово. Затова може да се каже, че са родени със сребърна лъжичка в уста. Ето кои са тези холивудските звезди:

Джиджи и Бела Хадид

Двете сестри в момента са едни от най-добрите модели. Но шансът им да се издигнат толкова, може би не би бил така голям, ако не беше успехът на родителите им. Майка им, Йоланда Хадид, е бивш модел и риалити звезда, а баща им, Могамед Хадид, се занимава с недвижими имоти.

Джиджи и Бела Хадид
Gulliver/Getty Images

Брадли Купър

Брадли Купър се е доказал като актьор. Баща му, Чарлз Купър, е борсов посредник, но истинската му мечта винаги е била да бъде актьор. Може би, Брадли изживява мечтата на баща си.

Брадли Купър
Gulliver/Getty Images

Лана Дел Рей

Не може да се отрече, че Лана Дел Рей е изключително талантлива певица. В началото на кариерата й имаше много спекулации, че успехът й е финансиран от родителите й, които са милионери. Но през 2012 продуцентът на Лана съобщи, че парите на родителите й нямат нищо с популярността.

Лана Дел Рей
Gulliver/Getty Images

Лейди Гага

Бащата на певицата, Джоузеф Джерманота, е собственик на компания, която осигурява безжичен интернет в хотелски вериги. Благодарение на бизнесът му, той има луксозно имение в престижен квартал в Ню Йорк.

ГАЛЕРИЯ: Тези звезди бяха богати, преди талантът им да ги направи известни

Ема Стоун

Филмът "La La Land" не би бил същия, ако в една от главните роли не бе именно Ема Стоун. Въпреки че първоначално родителите на Ема не са одобрявали идеята за кариерното й развитие, то те все пак не са я оставили да се оправя сама. Голяма подкрепа оказва баща й, който притежава посредническа фирма.

Ема Стоун
Gulliver/Getty Images


И още:

Тя е момиче за милиони (СНИМКИ)

Винаги различният Брадли Купър (СНИМКИ)

Неподражаемият стил на Лана Дел Рей (СНИМКИ)

Сестрите Хадид – две различни красавици

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук