Животът на световните знаменитости не винаги е бил рай. Днес те са звезди, но детството на някои от тях никак не е било безоблачно. Вижте кои са те:

Кристина Агилера

Поп звездата има кошмарни спомени от детството си. „Никога не съм усещала сигурност, чувствах се безпомощна, а това е най-ужасното за едно дете“, споделя певицата. Причината за лошите спомени на певицата е баща й Фаусто, който тормозел семейството си не само психически, но и физически. Гневните му изблици били чести, а от тях страдали и трите жени в семейството – майката и двете дъщери. „Единственото, което ме спасяваше от болката, беше музиката“, споделя години по-късно звездата. Фаусто признава, че не е бил перфектен съпруг, но не си спомня да е бил лош баща.

Кристина Агилера
Gettyimages

Риана

Певицата израства в Барбадос, което е прекрасно място, стига да нямаш по-светъл цвят на кожата. Такъв е случаят със звездата, която години наред търпи подигравки и расиско отношение от страна на съучениците си. Вкъщи пък я очаквали още по-големи неприятности – баща й често злоупотребявал с крек и често биел майка ѝ. В крайна сметка родителите на Риана се развеждат. Въпреки отвратителната атмосфера, в която е израснала, певицата твърди, че баща ѝ е добър човек.

Риана
Gettyimages

Ники Минаж

Първите 5 години от живота си Ники прекарва с баба си и дядо си в Тринадад и Тобаго, защото родителите ѝ заминават за Щатите с надеждата за по-добър живот. По-късно Ники се мести при тях в Куинс, Ню Йорк. Не след дълго обаче баща ѝ Робърт се пристрастява към алкохола и кокаина и започва да посяга както на жена си, така и на дъщеря си. „Постоянно живеех в страх, че баща ми ще убие майка ми. Той беше много груб – вербално и физически“, споделя звездата.

Ники Минаж
Gettyimages

Селена Гомес

Родителите на звездата се развеждат, когато тя е едва на пет. Селена е отгледана от майка си и в скорошно интервю споделя, че детството ѝ изобщо не било леко. Майка ѝ тогава е била на 21 години, работила е на три места и едва свързвали двата края. Мизерията ги карала да пестят всеки цент и затова често се случвало да закъсат по средата на пътя заради липса на гориво, както и да вечерят консерви за по долар. „Мама никога не показа слабост и това я превърна в огромно вдъхновение за мен“, признава звездата.

Селена Гомес
Gettyimages

Деми Ловато

Певицата никога не е крила трудното си детство. Едва на 7-годишна възраст звездата изпада в тежка депресия. От една страна, заради славата, която идва с първата й голяма роля, а, от друга – заради постоянния тормоз, на който била подложена от съучениците си. Като повечето деца на тази възраст Деми не споделяла с никого какво се случва с нея в училище, защото се срамувала. Години по-късно певицата губи баща си, което отново я връща към депресията. Психотерапиите помагат, но за кратко. През останалото време Деми се „обръща“ за помощ към алкохола и наркотиците. За щастие тежките моменти вече са ви миналото, а звездата все по-често се ангажира да помага на други, които имат подобни проблеми.

Деми Ловато
Gettyimages


И още:

5 звезди, които са заеквали, но това не им e попречило да са на върха (ВИДЕО/СНИМКИ)

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

Звездите, които свалиха много килограми (СНИМКИ)

Чарът е тяхното наследство: Най-красивите деца на звездите (ВИДЕО/СНИМКИ)

Каквато майката, такава и дъщерята: Звездите и техните деца

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук