Тези млади хора доказаха, че чарът и красотата са тяхната запазена марка. Те се превърнаха в модни икони и в интернет сензации. Друго, което ги отличава, е това, че са деца на световни знаменитости. Вижте Топ 5 на най-красивите деца на звезди:

Ромео Бекъм

15-годишният Ромео Бекъм е вторият син на талантливия футболист Дейвид Бекъм и поп певицата и моден дизайнер Виктория Бекъм.
 

Throwback 🔙

A post shared by RomeoBeckham (@romeobeckham) on

 

Бекъм са най-стилното семейство


Освен на славата на родителите си Ромео се радва на невероятно известни кръстници в лицето на Сър Елтън Джон и топ модела Елизабет Хърли. Следвайки стъпките на баща си и по-големия си брат Бруклин, Ромео става част от младежкия отбор на „Арсенал“.
 

Supporting dad ❤️ @kentandcurwen

A post shared by RomeoBeckham (@romeobeckham) on


Младият талант обаче бързо губи интерес и се насочва към тениса. Освен в бащиния свят на спорта Ромео навлиза и в модния свят на майка си, като участва в редица реклами на Burberry. Инстаграм акаунтът на тийнейджъра се радва на над 1 млн. последователи.

Парис Джексън

19-годишната Парис Джаксън е дъщеря на краля на попа Майкъл Джаксън и медицинската сестра Деби Роу.
 

tbt so honored and so blessed

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on


Принцесата на Майкъл Джексън: Тъжна, дива и невероятно секси (СНИМКИ/ВИДЕО)

През 2009 г. целият свят стана свидетел на скръбта на момичето, а три години по-късно Парис се появи в шоуто на Опра Уинфри Next Chapter, където разкри детайли за детството си, баща си и опита си като жертва на интернет тормоз.
 

thanks 2017 🐡

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on


Според слухове, на 5 юни 2013 г., Джаксън прави опит за самоубийство, вземайки 20 болкоуспокояващи хапчета и прерязвайки китките си с кухненски нож. Твърди се, че вследствие на опита й за самоубийство, Джаксън започва да посещава специализиран пансион.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПОРАСНАЛАТА ПАРИС ДЖЕКСЪН

Изглежда, че Парис е превъзмогнала проблемите и към момента се радва на щастлива връзка с Майкъл Сноуди, барабаниста на групата Street Drum Corps. През 2016-та тя сподели снимки на колекцита си от татуировки, осем от които посветени на баща й, в Инстаграм. Акаунтът й има над 2,3 млн. последователи.

Лили Роуз Деп

Лили Роуз Деп е дъщерята на актьора Джони Деп и на актрисата, модел и певица Ванеса Паради. Родена е във Франция и наскоро навърши 18 години.
 

Sadli after hours 🚷 @karimsadli

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


Орисана да бъде звезда: Изящната красота на дъщерята на Джони Деп (СНИМКИ)

През 2015-та година дебютира като модел за Channel. Година по-късно ѝ e предложена поддържаща роля във филма на Кевин Смит Yoga Hosers. Това дава началото на филмовата ѝ кариера и по-късно през годината участва във филмите Planetarium и The Dancer.
 

New @chanelofficial @karimsadli @luciapicaofficial 💋

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


Знаейки, че е голям фен на One Direction, Джони Деп изненадва дъщеря си, като кани групата в дома им. Неотдавна Лили Роуз призна, че години наред се бори с анорексията. В социалните мрежи Лили има над 3.3 милиона последователи.

Пресли Гербер

19-годишният Пресли Гербер е син на топ модела Синди Крауфорд и предприемача Ранди Гербер. Пресли устремено е поел по пътя на славата и модата. На подиума е представял тоалети на Dolce&Gabbana, Burberry и Calvin Klein.
 

Quite a ways back

A post shared by Presley (@presleygerber) on


С по-малката си сестра Кая са невероятно близки. По-рано тази година, за да покаже любовта към сестра си, той татуира името ѝ на ръката си. Пресли е не само модел, но и амбициозен фотограф.
 

Big day, huge gift. Keeping @Omega in the family.

A post shared by Presley (@presleygerber) on


Твърди, че би обиколил света и би посветил живота си на фотографията. Пресли има специален Инстаграм акаунт, в който качва само свои снимки със сестра си Кая. А личният му профил има над 600 хиляди последователи.

Кая Гербер

16-годишната Кая Гербер, дъщеря на супер модела Синди Крауфорд и предприемача Ранди Гербер, е взела най-добрите гени от красивите си родители.
 

@omega #omegamychoice

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

Дъщерята на Синди Крофорд върви по стъпките на майка си

Кая сключва първия си рекламен договор едва на 10, а дебюта си на модния подиум прави през есента на 2017-та, като дефилира с дрехи от колекцията на Раф Симънс за Калвин Клайн.
 

LOVE 19 coming soon

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on


По-рано тази година тя беше лице и на колекцията на Алекзандър Уанг. Представяла е още Channel, YSL, Valentino, Versace, Мoschino, Burberry и Prada. В социалните мрежи Кая се радва на над 3 млн. последователи, а всички модни експерти й вещаят бляскава кариера.

Вижте още снимки на най-красивите деца на звезди в галерията тук

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook