/ Gettyimages
18-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради като че ли е орисана да бъде звезда. Красивата Лили-Роуз е муза на няколко световноизвестни дизайнери, работи за едни от най-популярните брандове и смело покорява модните върхове.

Децата на знаменитости, които станаха звезди в модата (СНИМКИ)

Лили-Роуз
Gettyimages

Блондинката е изключително търсена за дефилета, макар че е висока 1,6 м. Лили-Роуз уверено върви и по стъпките на баща си. Зад гърба си има роли в няколко филма, като дори е номинирана за наградата „Сезар“ в категорията „Най-обещаваща актриса".

Лили-Роуз Деп предизвика гняв и възмущение с разголена снимка

Лили-Роуз
Gettyimages

В редките случаи, когато говори публично за личния си живот, красавицата е откровена. В интервю за френското издание на ELLE Лили-Роуз сподели, че е деликатно да растеш под светлината на прожекторите и в същото време да се опитваш да бъдеш нормален тийнейджър.

Момичето на татко в Холивуд: Звездни бащи и красивите им дъщери (СНИМКИ)

Лили-Роуз
Gettyimages

Наследницата на Джони Деп прави признание – бори се с анорексията от дете.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ НА ЛИЛИ-РОУЗ В ГАЛЕРИЯТА ТУК

„Притеснена съм от вниманието на обществеността към моята анорексия. Тази болест ме порази, когато бях дете и тогава ми беше сложно да се боря с нея. Всички, които са изправени пред нея, ще ме разберат. Да се върнеш към нормален живот след анорексия в действителност никак не е лесно. През целия си съзнателен живот се опитвам да победя болестта и много се гордея с резултатите, които съм достигнала днес“, каза Лили-Роуз.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook