Децата на знаменитости, които станаха звезди в модата (СНИМКИ)
Децата на знаменитости, които станаха звезди в модата (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Дъщерите на Силвестър Сталоун участват в дефиле на Долче и Габана, Лили-Роуз Деп е лице на "Шанел", а дъщерята на Джуд Лоу - новото лице на "Бърбъри" - светът на модата обожава децата на знаменитости, чара им и армията им от фенове в социалните мрежи, предаде Франс прес.

Дъщерите на Слай блеснаха като Мис Златен глобус (СНИМКИ)

Родените през 90-те години на миналия век и началото на 21-ви век деца на известни манекенки, актьори и певци станаха обичайни участници в седмици на модата и рекламни кампании на производители на луксозни изделия. Става въпрос за поколение, което наскоро получи своеобразно признание по време на дефилето на Долче и Габана в рамките на Седмицата на модата в Милано.

Звездни родители и техните деца за Vogue (ВИДЕО/СНИМКИ)

В дефилето участваха синът на Джуд Лоу, дъщерите на Силвестър Сталоун, дъщерята на Лайънъл Ричи, внукът на Боб Дилън, синът на Синди Крофорд.

Had an unreal time. Thanks so much @dolcegabbana

Снимка, публикувана от Presley (@presleygerber) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

В сряда, когато започна Парижката седмица на мъжката мода, дъщерята на Майкъл Джексън - Парис участваше във фотосесия за сп. "Харпърс базар" в подножието на Айфеловата кула. Карл Лагерфелд пък позира за корицата на декемврийско-януарския брой на френското издание на списание Vogue заедно с Лили-Роуз Деп - дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп.

😍 @vogueparis cover shot by Hedi Slimane with the one and only @karllagerfeld ❤️ I feel so honored to share this cover with you, thank you so much for everything you've done for me. Love always 🌹🌹🌹

Снимка, публикувана от Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Лили-Роуз е лице на "Шанел", както и Уилоу Смит, дъщерята на Уил Смит.

Снимка, публикувана от Willow Smith (@willlowsmith) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Списъкът с родените в семейства на знаменитости деца, станали манекени, сякаш е безкраен - дъщерята на Ноел Галахър, синът на Изабел Аджани и Даниъл Дей Луис, дъщерята на Настася Кински и Куинси Джоунс, синът на Пиърс Броснан, дъщерята на Шон Пен, дъщерята на Инес дьо ла Фресанж.

Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук стана модел (СНИМКИ)

"Това увлечение по брандове е базирано върху доминираща в обществото преценка за привлекателността на някои семейства, като например Кардашиян", поясни експертката по маркетинг Гашуша Крец.

Източник: БТА