16-годишната дъщеря на Джони Деп е бисексуална
16-годишната дъщеря на Джони Деп е бисексуална / Guliver/Getty Images

Холивудският актьор Джони Деп потвърди, че неговата 16-годишна дъщеря Лили-Роуз е бисексуална. Това съобщи самата звезда в интервю за в."Дейли мейл".

Актьорът признава, че е знаел за това дълго преди тя да се присъедини към ЛГБТ обществото, тъй като двамата са в много близки отношения. "...тя всичко ми разказва. Гордея се с отношенията с дъщеря си и напълно й вярвам, макар да се безпокоя за бъдещето й", казва Джони Деп.

Жените са по-склонни да станат бисексуални

Лили-Роуз Деп се присъедини към ЛГБТ обществото през август 2015 година, когато се снима във фотопроекта Self-Evident Truths. Тя стана един от 10 000-те герои на фотосесията, смятащи, че не са 100 процента хетеросексуални. Все пак дъщерята на Джони Деп досега не бе говорила за своята бисексуалност, което породи много слухове в интернет, тъй като в ЛГБТ организацията не влизат само хора, които са с нетрадиционна сексуална ориентация.

СНИМКИ: Бисексуални холивудски звезди

В началото на април се състоя първата официална светска изява на Лили-Роуз Деп. Заедно с майка си тя бе на представянето на модната колекция на "Шанел" в Ню Йорк. Красавицата, наследила чара и на двамата си родители, беше сред зрителите на ревюто на колекцията, наречена "Париж-Залцбург". То се състоя в сградата на културна фондация на Парк авеню. След ревюто младата дама позира за фоторепортерите.

Шокиращи данни за интимния живот

През юли бе съобщено, че дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп Лили-Роуз става лице на "Шанел". Освен това стана ясно, че тя е решила да следва и пътя на баща си и да се занимава с актьорско майсторство.

Ванеса Паради и Джони Деп се разделиха през юни 2012 г. след 14 години съвместен живот. Двамата имат син и дъщеря. През февруари 2015 г. Деп сключи брак с Амбър Хърд.

Източник: БТА