Очакванията на обществото към дъщеря на Майкъл Джексън са големи и всички я следят под лупа. Преди време Парис Джексън даде интервю за списание „Voguе” чрез текстови съобщения. Тя го направи отново за сп. I-D . Вижте какво каза тя: „Имам последователи, които се влияят от мен. Затова искам да ги държа в крачка с това, което ми се случва, за пътя, който извървявам, и се надявам да получа просветление за себе си. Наречете го дори пробуждане“.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПОРАСНАЛАТА ПАРИС ДЖЕКСЪН

Дъщерята на легендата Майкъл Джексън - Парис Джексън, се очертава като една от младите и актуални звезди в шоубизнеса. Тя отскоро е в модния бизнес. Подписа договор с голямата модна агенция IMG Models, но пази в тайна проектите, по които работи.
Guliver/Getty Images

„Опазването на природата е важна тема за мен. Безпокоя се за отпадъците, които идват от тръбопроводите“.

Парис обича експериментите с визията. В един момент феновете я сравняват с Майли Сайръс заради късата ѝ руса прическа, а тази година реализира фотосесия, в която е копие на... Мадона.
 
Тя отскоро е в модния бизнес. Подписа договор с голямата модна агенция IMG Models, но пази в тайна проектите, по които работи. Това е е агенцията на топ модели като Жизел Бюндхен, Джиджи и Бела Хадид, Карли Клос и Кая Гербер.
 

embrace da curliez 🐙

A post shared by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on


"Като теглим черта, всичко се свежда до това как да променим начина, по който възприемаме жените и красотата в наши дни“, споделя още красавицата.

Още снимки:

Парис Джексън подписа с модна агенция (СНИМКА)

Парис Джексън изгря на корицата на Vogue (СНИМКИ)