Джиджи Хадид
Джиджи Хадид / Gulliver/Getty Images
Манекенката Джиджи Хадид иска да създаде семейство и да отглежда деца, след като престане да е модел, съобщи Контактмюзик.

24-годишната манекенка наскоро поднови романса си с бившата звезда на „One Direction“ Зейн Малик и намекна, че те са готови да имат деца в бъдеще.
 
„Мисля, че един ден ще създам семейство и не знам дали винаги ще се занимавам с мода. Обичам творческата страна на модата, тя е толкова удовлетворяваща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива и имам късмет, че съм с тях. Но кой знае? Може би в бъдеще ще готвя по цял ден'“, посочи моделът.

Джиджи, която е собственик на ферма извън Ню Йорк, добави: „Мисля, че странното и прекрасното в нея идва от това, че мястото е изолирано. Голяма част от времето си ще прекарвам със семейството и приятелите си във фермата, ще има много дни, в които ще съм там сама със себе си и ще седя в малката си къщичка в тишината…Мисля, че това също ми дава енергия и любов към това, което правя. Презарежда батериите ми'', сподели Джиджи Хадид.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@versace pre show by @gregswalesart

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС