Най-добрият български тенисист Григор Димитров и рекордьорът с 24 титли от Големия шлем Новак Джокович доставиха истинска наслада на зрителите в препълнената „Арена София“ с вълнуващ демонстративен мач.

След вълнуващия демонстративен мач: Гришо и Ноле се раздадоха на афтърпартито (ВИДЕО)

След края на зрелищното шоу Джокович поиска от DJ Marten да пусне „Луда по тебе” на Камелия в зала „Арена София”, но той не откликна на молбата му.

"Диджей, събуди се. Не си пускал днес "Луда по тебе“. Хайде, братко, само веднъж, за 20 секунди, за 10 секунди. Хайде, хайде. Подготвях се за тази песен три дни, не може да я нямаш“, заяви Ноле.

Разбира се това не попречи на Джокович да продължи шоуто и изпя припева на песента заедно с публиката.

Нежеланието на DJ Marten да пусне „Луда по тебе” доведе до спор в социалните мрежи. Част от потребителите аплодират диджея за решението му и че не е нарушил принципите си като пусне чалга, докато останалите са на мнение, че това е обида към един от най-великите тенисисти в света.

"Джокович нищо не разбира от хубава музика. Трябваше да поръча някой от хитовете на Стоян Михалев", написа във Facebook Иво Сиромахов.


"Не знам организаторите на мача снощи дали са похвалили диджея. Но аз мисля, че неговият отказ да пусне дори и 10 секунди от любимата песен на Джокович бе много, много обиден жест.
Джокович направи този мач тържество на спорта, театъра и приятелството. Той пожела да чуе българска песен. Той, великият Джокович, дори не се посрами да се пазари с нашия диджей. 30, 20, 10 секунди ?… Обаче нашият бетон ! Каква “Луда по тебе”, бе Нолееее??? Това тук е София, тук само Моцарт, Пучини и Вагнер", написа бившата заместник-министърка Любка Качакова.











Все пак случката събуди и чувството за хумор на българина:

DJ Мартен хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"





Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня