Финалистът във втори сезон на "Игри на волята" Борислав Лазаров е доста активен в социалните мрежи, където редовно споделя моменти от ежедневието и работата си. Звездата от втори сезон очевидно се интересува доста и от новите лица в Игрите, с които е успял да се сприятели, пише каналът "Social Virals" във vbox7.

На няколко поредни сторита той показа, че явно е повече фен на Приключенците, защото сподели обща снимка със Стратимир и Рабухчиев. Тримата са прекарали известно време заедно в залата, където са потренирали здраво, а е известно, че са супер запалени по спорта, а за Борислав това е и начин да си изкарва прехраната.
 

"Бях за малко в племето на приключенците, не беше зле… @gorilla_rabuhchiev @balkan.beast добре ме приеха 😅. А вас бих ви питал един въпрос. Ако можете да сглобите един отбор от 3-те сезона, кои играчи бихте вкарали в него? 🔥", пише Борислав към снимката.
 

По-рано пък Боби и Стратимир са били на участие на Паулина в известно столично заведение, в което красивата певица е попяла на живо. 

Иначе Борислав след "Игри на волята" се превърна в доста следван в социалните мрежи, където споделя доста полезни неща - как да се храним по-здравословно, спортни дрехи, как да изпълняваме правилно упражненията за различни мускулни групи и още доста други теми, които той не пропуска. Личният му живот обаче е забулен в мистерия и не е ясно дали има жена до него. На по-стари въпроси на фенове е отговарял, че за момента няма гадже.