/ NOVA
Борис не успя да върне името и знамето на племето си
В капитанската битка тази вечер в „Игри на волята: България“ един срещу друг се изправиха водачите на трите племена – Борис, Паулина и Стоян. В статичната, но много натоварваща игра Стоян издържа едва три минути, докато Борис и Паулина се бориха до пълно изтощение. Ръцете на капитана в Жълто не издържаха и дамата успя да грабне победата след повече от 35 минути на гредата, в които успя да запази равновесие. Капитанът на Приключенците предпочете да вземе грошове за себе си в този решителен момент на играта, вместо да избере предимство за цялото племе.

Едва в края на битката Борис разбра какво всъщност е изгубил. Ако беше успял да пребори Паулина, Жълтите щяха да получат обратно името и знамето си на Шампиони. Новината съкруши воина и той се завърна в Резиденцията с наведена глава, въпреки че бе дал всичко възможно в битката.

NOVA

На Арената Стоян опита да разкрие слабостите в племето си пред останалите двама капитани, което той самият определи като стратегия. Бойците не приеха добре постъпката му и получи обвинения от целия отбор за грешката си. Най-ядосана от ситуацията остана Мани, която обсипа с обиди Стоян.

NOVA

Каква ще бъде номинационната битка утре? Ще съжали ли Паулина, че не е взела предимство за Приключенците? Жълти, Бойци или Приключенци първи ще се срещнат на племенен съвет с Ралица Паскалева? Кои ще бъдат първите двама номинирани за седмицата? – ще стане ясно утре вечер в 21:00 ч. в новия епизод на „Игри на волята: България“ само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата.