От началото на септември всяка делнична вечер погледите ни са приковани към "Игри на волята". Има още време, докато разберем кой ще е победителят в трети сезон на шоуто, но дотогава решихме да видим какво се случва с победителя Добрин.

 Формата му е все така впечатляваща, пише каналът "Cool News" във vbox7. Добрин продължава да се занимава със спорт и фрийрън в частност, още е веган и природозащитник.

Под видео той споделя, че е 114 кг., а е веган от 2 години и 8 месеца насам. Победителят от първия сезон на "Игри на волята" е направил този избор заради любовта му към дивата природа. "Най-голямата промяна, която можем да направим, за да спрем разрушението на Земята, е да минем на диета, базирана на растения", убеден е той.

В Instagram под една от публикациите Добрин пише и защо се е отказал от ММА. "Спрях ММА, защото смятам, че главите ни трябват повече за мислене, а не за да се удряме по тях, също не искам да наранявам никого срещу слава и пари и да забавлявам хора, плащащи да гледат агресия и кръв", убеден е той. Що се отнася до участието му в "Игри на волята" той неведнъж онлайн напомня, че то е било свързано с идеята му да даде гласност на всички безгласни - животни и природа.