/ NOVA
Капитанът на Приключенците избра за награда рибарски пособия за племето
В изключително тежка и физически изтощителна капитанска битка тази вечер, един срещу друг в „Игри на волята: България“ се изправиха Симеон, Рабухчиев и Неделчо. Тримата капитани дадоха всичко от себе си, за да донесат победа за племената си и се бориха равностойно до финала, минавайки през всички нелеки препятствия по трасето.

Игри на волята България
NOVA

В края на играта Рабухчиев успя да стопи преднината на Симеон, а Неделчо, който значително изоставаше, навакса разликата. В оспорваната битка победата грабна Рабухчиев, който първи успя да среже главата на дървената риба. В желанието да се наложи като лидер в племето си, той избра облагите за Приключенците пред грошовете за себе си. Без колебание капитанът взе предложените му рибарски приспособления вместо голямата и топла пица.

Игри на волята България
NOVA

Рабухчиев опита да заблуди племето, че е загубил битката, за да провери нагласите на всички. След признанието, че е победил Симеон и Неделчо, той показа и наградата, която е избрал. След няколко неуспешни опита за улов на риба, племето бе категорично, че водачът им не е направил верния избор и всички те предпочитат топлата храна.

Ще се отрази ли изборът на Рабухчиев на отношенията в племето на Приключенците? Ще успеят ли все пак да хванат риба? Какво ще се случи на първата номинационна битка утре? Ще се сбъдне ли желанието на Бойците да елиминират още един играч от Жълтите? Кое племе ще се спаси и кое ще отиде на съвет? – не пропускайте да разберете в „Игри на волята: България“ утре от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на  Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата.

Игри на волята България
NOVA