/ NOVA
Кремена ще се изправи срещу Милена в елиминационната битка
Във втората номинационна битка тази вечер Приключенците отново грабнаха победата и успяха да запазят племето си цяло до следващата седмицата. Физическата сила не достигна на Бойците, за да спечелят играта и се озоваха на съвет за рекордния седми пореден път. Недостижимият рекорд не бе единствен – Ралица посочи статистиката, която гласи, че племето е било общо на 12, далеч преди сезонът да е приключил.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

На поредната сбирка край огъня Бойците по традиция избраха да изпратят жена срещу Милена на утрешната елиминационна битка. Това отново бе Кремена, която бе номинирана от почти цялото племе, заради грешки в поредица от битки. В обект на дискусия се превърна стратегията на Елизабет да вземе Милена в Бойците, което всички смятат за грешка.

Игри на волята България
NOVA

От своя страна Елизабет отказа да сподели причините пред съотборниците си и дори призна грешката, но за зрителите на NOVA скритите й намерения не останаха тайна. Феновете на предаването чуха целия план на крехкото момиче, както по отношение на племето, така и на отделните участниците.

Игри на волята България
NOVA

Какво ще се случи на поредния женски елиминационен сблъсък? Кои съюзници ще изберат двете дами да се борят за тяхното предимство? Милена или Кремена ще продължи напред към голямата награда? Коя от двете ще си отиде от Арената завинаги? - научете в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.