Едно от най-популярните имена в "Игри на волята" - Бояна Генова, напусна риалитито. Това се случи след елиминационен двубой с Наско от отбора на Траките. Каналът "Красивите българки"  във vbox7 разказва:
 
Зрителите обаче бяха изумени, че Бояна тръгна много силно в надпреварата с Наско, като дори натрупа първоначална преднина. Нещо повече - тя я натрупа с лазене, което би трябвало да е доста болезнено за човек с контузена ръка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#usmivkachallenge 😃 @kriskobeats ✅

A post shared by Boyana Genova (@boyanagenova) on


Именно това стана повод много от зрителите да се съмняват, че Бояна изобщо е имала болки и да я заподозрат, че е бягала от битки и е търсила съжаление.
 
Истината обаче се оказа съвсем друга - Бояна се мобилизирала за битката, като цената, която платила, била твърде висока. Всъщност ние го и видяхме. На финалната права в изпитанието с ловенето на кукички силна болка пронизваше болната ѝ ръка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. ⭐️ Мечтите стават реалност ⭐️ . ✅ Когато мечтаем смело ! ✅ Когато вярваме в себе си, дори никой да не вярва ! ✅ Когато сме благодарни ! ✅ Когато в душата ни има любов и вдъхновение ! ✅ Когато се борим за принципите си ! ✅ Когато не се оставяме на съдбата, а ние ръководим нещата ! ✅ Когато имаме добър план за действие ! ✅ Когато ежедневно полагаме дори и малко усилия, които ни приближават към целта ! @justcatsofficial

A post shared by Boyana Genova (@boyanagenova) on


Пред всекидневник тя признава, че независимо от развоя на битката с Наско, тя е щяла да си тръгне от "Игри на волята". Нещо повече - тя агитирала членовете на нейното племе да я номинират. "Все пак, играч с травма не може да стигне далеч", обяснява тя.
 
Въпреки това обаче Бояна е доволна, че се е впуснала в това предизвикателство. "Победих себе си, победих страховете си. Бях всеотдайна и себе си. Излязох с чест и достойнство", вярва тя.
 
Що се отнася до пререканията с Марешка русокосата инфлуенсърка е категорична, че не таи лоши чувства към нея. "Напротив, тя е много сладка. И както казах, и сега си пишем от време на време и когато е в София се виждаме", споделя Бояна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Boyana Genova (@boyanagenova) on


Тя съжалявала единствено за това, че не могла да покаже физическите си възможности заради травмата.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук