Все още, когато заговорим за певицата Галя, ни идва да добавим "от Каризма". Същото е и с Миро. Тяхната раздяла изненада всички ни - та те бяха на върха на славата, когато сложиха край на емблематичния дует. Защо обаче се случи така? Чуха се толкова много версии, появиха се толкова много слухове. Ето и каква е истината, изказана от самата Галя.
 
"Виждах, че нещо не му е комфортно и го поканих вкъщи да говорим. Попитах го какво точно иска. И той отговори – искам да бъда сам. Попитах – това ли е всичко. Искаш ли да направим два паралелни индивидуални проекта? Той повтори – искам да бъда сам", разкри Галя пред сп. EVA и допълни, че ѝ станало тъжно от решението му, но го приела, тъй като вярва в принципа на любовта и свободата - ако обичаш някого, просто трябва да го пуснеш да бъде свободен. Вижте още "Music Virals" във vbox7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Обратно към себе си. ☀️🌺🌻 Слънчеви лъчи, свежо утро, jazz ... Безвремие. . . 3 месеца са достатъчно да създадат нови навици, със сигурност всеки от нас вътрешно се пита - кой е следващия образ, който трябва да пресъздам? А вътрешният ти глас ти съобщава радостната новина като възкликва - себе си, сега си просто себе си ! #Йей #ЛятотоЗапочва 😎🌅🔆🎉 #Woohoaaa 😍 #livelife #morning #freshness #summerishere #organiclife #natural

A post shared by GALIA I Artist (@galia.official.page) on


"Ако чувството е истинско, то намира начин да се върне при тебе. Или ще преосмислите и изградите съвсем нови отношения на по-високо интелектуално ниво. Или енергията на любовта ще се върне под друга форма и ще се случи нещо още по-хубаво", коментира Галя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😊 #♥️ 😇 #KatoDveKapkiVoda #Monday

A post shared by GALIA I Artist (@galia.official.page) on


Тя признава, че двамата били муза един за друг и отношенията им били силни и красиви. "Аз имам много чисти чувства към Миро, още повече осем години по-късно, но отношенията ни бяха платонични", пояснява тя.
 
Така Миро искал да бъде сам, а тя - да пътува и да срещне любовта. "Двама души са заедно, доколкото имат нужда един от друг. В следващ период може да имат нужда от нещо друго", разсъждава Галя.