Ех, тази Италия, Ех, тази Анджелина. Една невероятно добра комбинация, на която се наслаждаваме благодарение на новата фотосесия на актрисата.

Романтичните кадри са направени по покривите на Венеция, а Анджелина изглежда по-свободна, щастлива и красива от всякога, пише каналът "Stars News" във vbox7. Актрисата, която е с децата си на почивка в Италия, импровизирано застана пред фотоапарата на JR за една нережисирана, спонтанна и без нарочен стайлинг фотосесия, пишат от сп. "EVA".
 

Джоли е заложила на модерната този сезон рокля-кафтан, с която се снима преди време и във фотосесия за британския Vogue. През деня за обиколката с децата из Венеция бе допълнила тоалета с обувки на Dolce & Gabbana, но за фотосесията тя се разхожда грациозно и внимателно върху горещите покриви на красивия град, но напълно боса.
 

Преди да отиде в Италия, Анджелина и децата бяха на едноседмична почивка и в Париж. Изглежда, че европейската обиколка на семейството продължава, а Джоли винаги е споделяла, че се чувства много добре именно по тези географски ширини.