Раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит през 2016 г. беше едно от звездите събития не просто на годината, а на десетилетието. Е, двамата още спорят за родителските права над шестте им деца, но междувременно актрисата даде едно прелюбопитно интервю за E!News. 
 
Голямата новина от интервюто? Анджелина Джоли отново е готова за срещи с представители на противоположния пол, пише каналът "Celebrity Box" във vbox7.

"Сама съм вече доста дълго време. Вероятно имам дълъг списък с мъже, с които искам да се срещам", пошегува се актрисата.
 

Разбира се Джоли говори и за връзката с децата си. "Аз съм истински богата. Имам 6 страхотни деца. Те се грижат добре за мен, страхотен отбор сме. Обожавам ги, страхотни са", емоционална е тя. Анджелина Джоли призна още, че децата всъщност са ѝ помогнали доста в домашните задължения на една самотна майка, каквато е тя през последните 5 години.

Анджелина Джоли деца
Gulliver/Getty Images

За момента се знае, че бившият съпруг на Анджелина Джоли и баща на децата се бори те да са при него през половината от времето. Анджелина обаче иска те да са изцяло при нея. 

Живата богиня на Холивуд: Анджелина Джоли през годините (СНИМКИ)

Последната новина от войната между бившите партньори дойде преди месец, когато стана ясно, че Анджелина съди Брад за домашно насилие. Адвокатите ѝ дори твърдят, че децата могат да бъдат привлечени като свидетели в полза на майка им.