/ Gulliver/Getty Images
В рамките на четвъртия ден от изслушванията й пред Върховния съд в Лондон, Амбър Хърд даде финални показания срещу бившия си съпруг, актьора Джони Деп, който води дело за клевета срещу британския таблоид "Сън", предаде Асошиейтед прес.

Амбър Хърд разкри още тайни: Джони Деп хвърляше по мен бутилки като гранати
 

Хърд застана за четвърти последователен ден на свидетелската скамейка и поднови обвиненията си, че е ставала жертва на насилие от страна на Деп, когато той бил пиян или дрогиран. А тези негови състояния продължавали с дни.

Ден 2 от показанията на Амбър Хърд: Удари, шамари, ритници и хапане от Джони Деп

Джони Деп и Амбър Хърд
Gulliver/Getty Images

"Когато Джони не беше на дрога и в трезво състояние, той се проявяваше като един чудесен човек, щедър и любящ. Той беше една забележителна личност в подобно състояние и аз го обичах. Но неговата тъмна страна беше на едно истинско чудовище, при все това аз не губех надежда, че той все пак ще изтрезнее и ще излезе от въздействието на наркотиците", свидетелства 34-годишната бивша половинка на холивудския екранен герой.

Джони Деп и Амбър Хърд
Gulliver/Getty Images

В предишните три дни тя го обвини в многобройни актове на насилие, включително в замерянето й с бутилки, хвърляни като гранати по нея. Сред другите инциденти Хърд спомена получаване на удари с глава и гасене на угарка в седалищните й части. Актрисата свидетелства, че по време на брака й, често се е опасявала за живота си заради непредвидимия нрав на Деп.

Амбър Хърд: Джони Деп многократно заплашваше да ме убие
 

Екранният герой от "Карибски пирати" съди издателите на британския таблоид "Сън" за публикация в изданието, в която той е описан като "бияч на съпруги".

Джони Деп и Амбър Хърд
Gulliver/Getty Images

БТА