Амал Клуни
Амал Клуни / Guliver/Getty Images
Прелестната Амал Клуни се появи като дискодива на парти, посветено на Хелоуин, в Лос Анжелис в петък. Съпругата на Джордж Клуни привлече вниманието на купона с визия, вдъхновена от 70-те години.

ЗВЕЗДИ НА ПАРТИ ЗА ХЕЛОУИН: АМАЛ, СИНДИ, КИМ...(ГАЛЕРИЯ)

Амал бе на партито, носещо името на луксозна марка алкохол, един от собствениците на която доскоро бе съпругът й. Именитият актьор не бе забелязан на събитието. Неговият партньор в продадения вече бизнес Ранди Гербер обаче бе там, придружен от цялото си семейство: съпругата му - бившата манекенка Синди Крофорд, и децата му - моделите Кая и Пресли Гербер.

Джордж Клуни мина по червения килим с приказната Амал и тъща си (СНИМКИ)

Амал Клуни се появи в зашеметяващ блестящ тоалет като дискодива от 70-те. Той бе допълнен от големи златни обеци и подходящи слънчеви очила, а прическата също бе издържана в нужния стил. Медиите отвъд океана коментират, че Амал Клуни за пореден път е доказала защо е смятана за модна икона.

ПРИКАЗНАТА АМАЛ КЛУНИ, КОЯТО ЗАСЕНЧИ ЗВЕЗДИТЕ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

Амал Клуни
Guliver/Getty Images

Пет легенди в памет на Джани Версаче: Синди, Клаудия, Карла, Наоми и Хелена в Милано

Синди Крофорд също бе с визия в ретро стил. Тя бе заложила на рокля в лилаво и коралово и лъскави сандали на висок ток. Бившият модел бе накъдрила косата си, оформена в стилна прическа.

С подкрепата на мама: Дъщерята на Синди Крофорд откри ревюто на Chanel (ВИДЕО)

На партито блестеше и Ким Кардашиян, която бе придружена  от своя добър приятел Джонатан Чебън. Реалити звездата бе взаимствала костюма си от певицата Шер, която се появи с подобно екзотично облекло на церемонията за връчване на наградите Оскар през 1973 година. Партньорът на Ким за вечерта, уважавайки избора на своята приятелка, изглеждаше като бившия съпруг на Шер - Сони Боно, на същото събитие.

Ким Кардашиян: секси, изкусителна и скандална (СНИМКИ)

Партито за Хелоуин ознаменува значима година за Джордж Клуни и Ранди Гербер, които продадоха бизнеса си с луксозна марка текила за 1 млрд. долара.

Амал Клуни
Guliver/Getty Images


За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook