Всеки иска да направи перфектната снимка или селфи, за да да съхрани приятните спомени. Случвало ли ви се е обаче да хванете в кадър някой непознат човек или част от сграда, които определено не искате в снимката? Каналът one min tech представя 3 програми, с които лесно можете да премахвате обекти от снимки на мобилния си телефон.

Adobe Photoshop Fix

Това приложение се използва широко от потребителите на Android за премахване на нежелани обекти от изображения. Той е проектиран с интуитивен и лесен за употреба интерфейс, до който могат да се стигне и от начинаещи. За да премахнат обекти от изображение, потребителите просто трябва да изберат healing опцияta от долната част на екрана и след това да изберат опцията Spot Heal.

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019 (ВИДЕО)

Remove Object

Този специален инструмент за премахване на обекти помага да изтриете определена част от заснетите снимки и да им дадете DSLR като външен вид. Тя позволява на потребителите да имат достъп до инструмента за избор и клониране, за да направят желаните промени в изображението. С помощта на инструмента за избор можете да изберете и премахнете определена част от изображението, докато инструментът за клониране позволява на потребителите да копират една част от изображението и да я поправят в друга част, ако е необходимо.

снимки
iStock/Getty Images

YouCam Perfect

Това приложение е достъпно безплатно за всички потребители на Android и може да помогне за бързото премахване на обекти със своя опростен дизайн. То позволява на потребителите да премахват сенки, хора и други нежелани обекти от изображения. Има много творчески инструменти за редактиране, включително завъртане, изрязване, филтриране с едно докосване, замъгляване на фона. След като редактираното ви изображение е готово, можете да го споделите директно в  платформите, които желаете.

И още:

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

4 безплатни мобилни приложения, които ще променят ежедневието ви (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук