Имате ли любими приложения, които можете да използвате в ежедневието си? Трябва само да отделите малко време и ще откриете приложението,  което ще промени ежедневието ви. Каналът one min tech представя 4 безплатни приложения за андроид. Ето кои са те:

Evernote

Evernote е програма за водене на бележки с текст, снимки, аудио, видео, скици и др. Това е един инструмент, от който се нуждаете, за да бъдете по организирани в днешния забързан живот. Еvernote се синхронизира с всичките ви устройства, за да улесни работния процес.

смартфон
ThinkStock/Getty Images

Unified Remote

Unified Remote е едно от приложенията за управление на компютъра от устройство с Android. Програмата използва Bluetooth или Wifi за дистанционно управление на вашия компютър и има инсталирана поддръжка за повече от 90 популярни програми. Приложението поддържа Windows, Linux и Mac но за употребата му се изисква инсталиране на сървърна програма на компютъра.

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

Feedly

Feedly е от най-добрите приложения за Android. Приложението подрежда цялата информация и новини на едно място. Онлайн списания, блогове, YouTube канали и повече от 40 милиона емисии са достъпни в рамките на това безплатно приложение за четене на RSS.

Какво прави през телефона си българинът

Foxit MobilePDF

Foxit Mobile PDF е едно от най-добрите в линията на PDF четци за Android. Лекото приложение за PDF ви позволява да преглеждате, анотирате и защитавате PDF файлове на устройство с Android.

И още:

Четири приложения, които задръстват телефона ви (ВИДЕО)

Невероятните истории на хора, които са намерени с Google Maps (ВИДЕО/СНИМКИ)

10 признака, че страдате от номофобия

5 приложения, с които да станете от леглото сутрин (ВИДЕО)

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук