Алесандра Амброзио
Алесандра Амброзио / Guliver/Getty Images
Те са не просто красиви жени и успешни модели, те са невероятни професионалисти. Дори бременността не може да ги спре да обуят високите токчета и да се качат на модния подиум с широка усмивка, много чар и сексапил.

Бременни и невероятно секси на модния подиум (СНИМКИ)

В края на ноември миналата година супермоделът Ирина Шейк изненада всички, като дебютира бременна в ролята на ангел на Victoria's Secret.
Изкусителната красавица дефилира в секси бельо на прословутото шоу на Victoria's Secret само няколко месеца преди раждането на първото си дете. И изглеждаше поразително.

Бременната Ирина Шейк в ревюто на Victoria’s Secret (СНИМКИ)

Сексапилните ангели на Victoria' Secret разгорещиха Париж (СНИМКИ)

Но Ирина далеч не е първата (нито последната) манекенка, осмелила се да дефилира бременна на модния подиум.

През 2016 година бременната в 15-атата седмица Джема Уорд изглеждаше перфектно в шоуто на David Jones.

След участието си в дефилето на Temperley през 2015 година Джакета Уийлър написа закачливо съобщение в Instagram “Не съм подута, бременна съм“.
Същата година Бианка Балти – музата на Dolce & Gabbana, не се притесни да дефилира за марката бременна с второто си дете.

Ашли Гуд беше черешката на тортата в ревюто на Карл Лагерфелд за Chanel през 2014 година. Бременната в седмия месец красавица влезе в ролята на булка.

И още един сексапилен ангел на Victoria's Secret – през 2013 година Даутцен Крус сложи ангелските крила и обу високите токчета за ежегодното дефиле на марката.

През 2011 година моделът бременната в петия месец Миранда Кър се включи в ревюто на Balenciaga.

Същата година бременната във втория месец Алесандра Амброзио сложи 15-килограмови ангелски крила и взе участие в шоуто на Victoria' Secret.
В същото дефиле се включи и Лили Олдридж – също бременна във втория месец.

През 2010 година нейната колежка Джордан Дън взе участие в ревюто на Жан Пол Готие само два месеца преди раждането на детето си. За целта дизайнерът беше изработил специално бюстие за бременната красавица.
За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук