Алексей Петров: България е останала без европейска перспектива
Алексей Петров: България е останала без европейска перспектива / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Алексей Петров: България е останала без европейска перспектива
45707
Алексей Петров: България е останала без европейска перспектива
  • Алексей Петров: България е останала без европейска перспектива

Кандидатът за президент Алексей Петров се срещна със симпатизанти в столичния квартал „Люлин”. Пред тях той заяви, че се налага спешно прекратяване управлението на ГЕРБ. Според Петров причините са заплахата за сигурността на България и унищожаването на малкия и средния бизнес.

Петров представи пред избирателите акцентите в своята кандидатпрезидентска кампания. Според него сегашното управление трябва да спре с разрухата или изобщо да се оттегли, защото България е останала без европейска перспектива.той добави, че банките са новите поробители, покровителствани от неназовани банкови спекуланти. По думите му именно чрез непосилните лихви, банките ограбват народа.

Алексей Петров изложи и идеята си за мораториум върху политическите партии. Той изтъкна, че контрабандата е проблемът за неприемането на България в Шенген.

От своя страна кандидатът за вицепрезидент Николай Георгиев обясни, че страната се намира в условията на манипулация. Парламентът е „издатък на изпълнителната власт, превърнал парламентарния контрол в проста формалност”.