Секс, пиене и балони със съмнителен газ - така изглежда Слънчев бряг след полунощ. Тази интересна обиколка на курорта запечата екип на NOVA.
 
Мистериозен газ подлуди туристи в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Журналистите дори успяха да направят алкохолен тур по баровете, което всъщност се оказва трудно начинание. Първо, за да се включиш в алкохолен тур, не трябва да говориш български. Другото затруднение било да се срещнеш с аниматорите, които е трудно да бъдат открити.
 
Обиколката по клубовете се заплаща, но преди това всеки мераклия е подложен на "кръстосан разпит". Освен алкохол се предлага и нещо ново - балон с райски газ. За чужденците удоволствието е неизмеримо, защото освен да пият на корем могат и да пушат в клубовете, въпреки забраната.
 
При влизането във всеки бар, участниците получават безплатен шот, но и предизвикателство. Едно от тях е да пресъздадат за определено време най-много секс пози.
 
Дните за запой са вторник, четвъртък и събота. Групите са предимно от Англия, Ирландия, Чехия, Италия, Испания. "Най-честите сигнали, които получаваме е за препили хора, които са припаднали", това заяви Павел Колев - началник на "Охранителна полиция" - Несебър.