Юлиан Ангелов изрази надежда, че българските партии в следващия парламент ще се обединят около обща позиция и приоритет за излизане от кризата
"Благодаря на всички българи, които подкрепиха ВМРО. Може би направихме най-добрата кампания в България. Надяваме се резултатът да е още по-висок". Това заяви Юлиан Ангелов от ВМРО на пресконференция, който е председател на предизборния щаб на партията.

Той изрази надежда, че в следващия парламент българските партии да намерят обща позиция и да работят за тях за излизане от коронакризата."Призоваваме всички български партии, с изключение на ДПС, да излезем от тази криза", заяви той след първоначалните данни от екзитполовете, които показват, че ВМРО влизат в Народното събрание.

„Галъп“: 7 партии влизат в новия парламент

"Нашата цел никога не е била да сме във властта заради самата власт. Участваме в управлението само с предизборна програма и цели. Нямаме самоцелно искане за участие. Ще водим разговори с всеки, който желае да се обедини около програмата ни, с изключение на ДПС", подчерта той.

"Целта е да изпълним обещанията си. Ще се водят преговори, не ни плаши да сме в опозиция или в управление", посочи още той.