Слави Трифонов
Слави Трифонов / БГНЕС
Всички, които са гласували за „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“, всъщност са гласували за Бойко Борисов. Днес депутатите на ПП-ДБ гласуваха заедно с депутатите на ГЕРБ да бъде запазен имунитета на Бойко Борисов. Това заявява лидерът  на ИТН Слави Трифонов.

"Оказа се, че гласоподавателите на „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“, всъщност са гласували да бъде пазен, обгрижван и защитаван Бойко Борисов. Невероятно, но факт.

Петков за диалога с ГЕРБ: Не може всички проблеми на държавата да се решат с един разговор

"Животът е странен и многообразен. И понякога много ни изненадва. Може да се каже, че днес в политическия живот на България имаше такава изненада, пише той.

"Бойко Борисов сега е коалиционен партньор на ПП и ДБ, те заедно си разпределят порциите от властта, заедно управляват и се пазят взаимно. Сигурно им е много приятно на тия, които са гласували за ПП и ДБ. Всъщност, аз откъде да знам. Може пък наистина да им е приятно. Никой не знае какво чувства друг човек. Чувствата са интимна работа, а и те в оня запис нали така го казаха", попита реторично лидерът на ИТН.

Борисов: Колкото по-бързо забравим лидерската среща, толкова по-добре

ще си позволя да направя една прогноза. За целта, трябва да се обърна към ПП и ДБ: Вие пазите Бойко Борисов, но той ще ви изяде. Просто такава му е природата. И единствените излъгани и разочаровани ще останат хората, гласували за вас", пише той.