Свидетел по делото срещу прокурорския син Васил Михайлов разказа за нанесен побой от негова страна. Софийският районен съд /СРС/ заседава по делото срещу прокурорския син Васил Михайлов, който е подсъдим за няколко побоя и нанасяне на телесни повреди. 

Марияна Николова, съпруга на треньора Румен Николов, разказа как е заварила мъжа си пострадал в дома им в резултат на нанесен побой. 

Пред съда тя описа как е заварила Николов в семейното жилище, той изпитвал силни болки и след разговор двамата отишли в "Пирогов", за да бъде прегледан. На място дошла и полиция от Перник.

Извън съдебната зала Николова каза, че е имало ситуации, в които жертви на побой са били мъже, чиито приятелки са молели за помощ и са се чували писъци.

В началото на месец декември 2023 г. Софийската районна прокуратура внесе в Районния съд на Перник обвинителен акт срещу Михайлов за закани с убийство, отправени към бившата му приятелка Боряна Рангелова. Това е третият обвинителен акт, който е внесен от Софийската районна прокуратура спрямо прокурорския син за извършени престъпления на територията на Перник. Той е подсъдим и по друго дело за нанасяне на телесни повреди, закана с убийство и хулиганство.

По обвинение за закана с убийство и нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди Михайлов вече е осъден и му е наложено наказание от 20 месеца затвор условно.

Бащата на Васил - прокурорът Бисер Михайлова също беше арестуван за упражнено насилие срещу съпругата си.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС, Димитър Абрашев/БТА