"Васил Михайлов призна вината си за извършени от него две престъпления на територията на Перник – нанасяне на лека телесна повреда и закана с убийство ма мъж, в близост до детска площадка". Това заяви прокурорът от Софийската районна прокуратура Георги Иванов във връзка с наложеното наказание на прокурорския син за две престъпления.

Съдебният състав прецени, че самопризнанията на подсъдимия се подкрепя от събраните доказателства и на него му беше наложено наказание "лишаване от свобода" в размер на 20 месеца, с 4 години изпитателен срок. Съдебният акт е окончателен и е влязъл в сила", обясни Иванов. 

Той припомни, че срещу Михайлов продължава наказателно производство за извършени от него 8 престъпления. И добави, че продължава разследване за отправени от него закани с убийство спрямо лице от женски пол на територията на Перник.

"Софийска районна прокуратура прави всичко възможно наказателните производства спрямо Михайлов да бъдат приключени, за да бъдат защитени правата на всички пострадали", увери прокурорът.