Певицата Софи Маринова споделя, че се радва на много любов от хората около нея. "Но в личен план любовите ми са изпепеляващи", каза изпълнителката пред NOVA.
 
Тя смята и вярва, че приятелят й Гринго е невинен и не знае защо е в ареста. Тодор Давидов-Гринго беше задържан през септември по обвинение в съучастие в изнудване на бизнесмен от Айтос за сумата от 50 000 лева.

Гринго на Софи: Направиха ме черна точка в обществото

В същото време тя е уверена, че дори мъжът на сърцето й да се окаже виновен, тя ще продължи да го обича. "Това си е моят човек, това е моята любов", категорична е певицата.
По повод на съвместните им изяви, Маринова сподели: "Честно казано, Гринго заслужи това внимание от мен с неговото държание, защото пък и той девет години е живял в Кипър, снимал се е в сериали там, живял е три-четири години в Берлин. Той също захвърли живота си и дойде при мен", каза Маринова.

Съдът в Айтос: Гринго на Софи в ареста. Певицата: Чудя се кой път да хвана

Тя споделя, че се уплашила заради ареста на Гринго, но си казала, че "ще мине". "Просто е имало и на мен да се случи така, моята половинка да се намери в ареста. Но, както казват, след буря идва и слънце. Дай боже", надява се певицата.
nova.bg