Слави Трифонов
Слави Трифонов / NOVA
Лидерът на "Има такъв народ" има симптоми на COVID-19
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов с първи коментар след първите резултати от екзитополовете от парламентарните избори у нас. Той разкри, че има симптоми на COVID-19 и се изследва.

"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал.Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда", заявява Трифонов.

EXIT POLL: 7 партии влизат в новия парламент

"Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна", написа лидерът на "Има такъв народ" в своя Facebook профил.

"Хората поискаха промяна, защото това статукво - такова, каквото е, не може да съществува от тук нататък". Това заяви зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Ние коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и ако влязат, на "шкембе войвода" хората, с тях няма да правим. Няма да го направим, защото ние, за разлика от тях, не лъжем", каза още той.